Kiralık Off-Road Karavan Crawler Çekme Karavan

Kiralık Off Road Karavan
Günlük Karavan Kiralama Hizmeti
7/24 Yol Yardım Hizmeti

Karavan

Günlük

Manuel

2023

699 TL Günlük Fiyat

Sıfır Araç Kiralama

Kiralık Off-Road Karavan Crawler BATU 535 Çekme Karavan

Hayat boyu sürecek bir macera arayanlar için Crawler Hunter Karavan‘ın Off-Road Karavan‘ı mükemmel bir seçenektir. Türkiye’nin ilk Off-Road Karavan üreticisi olan Crawler Karavanları müşterilerimizin hizmetine sunmaktan gurur duyuyor ve kiracılarımıza konfor ve keşfin en üst düzey kombinasyonunu sunuyoruz.
Kiralık Crawler Marka Off-Road Karavan , aşınma ve yıpranmaya karşı maksimum güç ve koruma sağlayan çift duvarlı paslanmaz çelik yapı gibi yalnızca en dayanıklı bileşenler ve malzemelerle tasarlanmıştır. Sağlam arazi lastikleri her türlü araziyi kat etmek için raylar üzerindeymiş gibi viraj alırken, düşük basınçlı süspansiyon arazi ne kadar engebeli veya kayalık olursa olsun lüks bir deneyim sunar. Hafif bir şasi ve dahili amortisörlerle donatılmış olup, her türlü arazinin üstesinden gelebilir. İçeride, bir LED TV eğlence seçenekleri sunar ve elektronik cihazlarınızı çok sayıda prizle şarj etmenizi sağlar. Klima ve fırın, hangi iklimde olursanız olun sizi rahat ettirir. Geniş iç mekanı sayesinde gün boyu süren yolculuğunuzdan sonra uzanıp dinlenebileceğiniz rahat konforlu bir yatağınız bulunmaktadır.

Tüm dağ yollarını aşan bir maceraya hazırsanız, bugün kiralamak için sahip olduğumuz bu Off-Road Karavan Crawler‘ın kaliteli özelliklerini deneyimleyin.

Kiralık Off-Road Karavan Crawler Çekme Karavan Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
Sıfır Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2023
Araç Konumu:
İzmir
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Elektrikli
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Çekme Karavan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
BATU 535
Kilometre:
0 KM
Seni Bekliyor